Reunió de socis.

El darrer dilluns 1 de març vam fer una reunió de socis online, us compartim el resum.

ASPECTES TRACTATS:

  • La secretaria torna a estar oberta des de fa unes setmanes en horari normal, els dilluns de 18:00 h a 20:00 h i els dimecres 15:30 h a 17:30 h.
  • Hi ha una mitjana mensual de 12 a 15 intercanvis, els quals s’han realitzat d’acord a les mesures que recomanen les autoritats sanitàries.
  • No s’han pogut impartir tallers des del mes de març de 2020.
  • Informem d’activitats que han realitzat altres Banc de Temps durant aquest últim any com iniciatives per recollir diners per afectats pel Covid-19, cadena de trucades de socis, soci del mes, tallers on-line…
  • Es presenta l’estat de comptes de l’exercici 2020 que aprovem i enviarem per correu als socis .
  • S’acorda tornar a posar en marxa els tallers, les sortides i penjar al grup de WhatsApp l’enllaç de la Xarxa Global de Bancs de Temps perquè els socis del nostre Banc de Temps puguin gaudir de tallers o d’activitats on-line que realitzin altres Bancs de Temps
  • Cal recordar als socis que les seves ofertes es poden fer per videoconferència o telefònicament i recomanar-los que modifiquin els seus oferiments.

ALTRES QÜESTIONS:

  1. Rosa s’ofereix per donar classes d’anglès on-line i s’acorda passar un qüestionari als socis del Banc de Temps de Lleida perquè els  que hi estiguin interessats s’apuntin i escullin el dia de la setmana i la hora que els hi vagi millor.

Si aquesta activitat no s’emplena amb els nostres socis la penjarem a la Xarxa Global de Banc de Temps perquè els socis d’altres Banc de Temps s’inscriguin

  • Es proposa que el Banc de Temps de Lleida imparteixi un Grup de Lectura i un taller d’informàtica. Ho proposarem per veure si surt algú interessat a fer-ho.

Lleida, 1 de març de 2021

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s