Bones Notícies!!

Tenim bones notícies!!

Fem xarxa i això  té un impacte positiu en la vida de persones concretes. Us en donarem un exemple que és realment una bona notícia.

El cap de setmana que va nevar a Lleida, una família centreamericana havia de tornar al seu país, després d’un intent infructuós de demanar refugi. Un dels socis del Bdt de Lleida els va acompanyar a l’aeroport però no van poder marxar perquè l’escala prevista a Madrid no es podia dur a terme. Això implicava haver-se d’esperar una setmana a que sortís un altre vol, però ja no tenien on estar a Lleida, ni recursos per pagar transport, un lloc on estar, haver de tornar a fer una PCR…. Vam pensar en la Xarxa de Bancs de Temps i vam contactar amb companys de Barcelona. El Banc de Temps de Sants va donar resposta a la situació, una sòcia els va acollir a casa i es va “desplegar” un dispositiu d’ajuda important de suport per donar-los un bon cop de mà.  Des del Bdt de Lleida hem contribuït fent un traspàs d’hores de Banc a Banc, com a gest d’agraïment a fets que no es poden pagar ni amb hores ni amb diners.

Tot va sortir bé, han arribat i se’ns dubte l’acollida rebuda haurà contrastat amb els somnis frustrats… Ha estat possible gràcies als socis, als equips, a ADBDT, a TimeOverflow…

Un altre món és possible i en som testimonis! Gràcies a tots els qui són sensibles i donen resposta a les necessitats que ens envolten!  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s