Propostes per l’assemblea de 19 de febrer. T’esperem!!

Bon dia companys/es!

Dilluns vinent tenim assemblea, a les  20h a La Baula, Carrer del Nord 4. Vingaaa…fem fora la mandra i trobem-nos una estona? Tan si podeu venir com si no llegiu l’ordre del dia…si veieu alguna cosa en la que podeu col·laborar, opinar….si-us-plau…feu-ho!!

  • FESTA DEL TEMPS (o com vulguem dir-li). Hem de decidir dates i lloc. Tenim propostes: dissabte 28 d’abril o 2 de juny.
    • Qui pot fer tallers per grans i petits? La idea es posar diferents espais on la gent pugui passar i fer algun taller , tot hi cap: contacontes, escacs, balls, percussió, massatges, relaxació, defensa personal, pintura,  pentinats, costura, xerrades,  ganxet, reparacions, fotografia, còmics, dibuix, creixement personal, conversa en diferents llengües, debats filosòfics, jocs, teatre…. A què t’animes?
    • Tens idees? Com les podem dur a terme? Fem una comissió? Et pots encarregar d’alguna cosa? Alguns han començat a somniar: video explicatiu del Bdt amb testimonis vivencials enregistrat aquell dia, lipdub, actuació musical…
    • El dissabte 10 de març a Girona es celebra la 7ª Jornada del Bdt Pont del Dimoni. Tenen molta experiència organitzant jornades com la que volem celebrar nosaltres. L’any passat hi vam anar 6 persones que vam aprendre i passar molt bona estona. Qui s’anima a anar-hi aquest any i traspassar el que ha après? Animeu-vos, el Bdt paga les despeses de desplaçament. Adjuntem cartell informatiu.

 

  • SANT JORDI. Com aquest any cau en dilluns i tenim menys disponibilitat, tenim la proposta de posar una paradeta el dissabte anterior, 21 d’abril, amb els llibres i l’artesania que tenim de l’any passat. Podem organitzar torns igual que el curs passat. Ens ho vam passar bé oi? Qui s’anima? Necessitem gent que ho dinamitzi.

 

  • Informacions: Taller de costura, reedició díptic, economia, seguiment de socis…
  • Altres: preguntes, comentaris, dubtes, propostes…
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s