BANC DE TEMPS DE LLEIDA AMB LA NO-VIOLÈNCIA

El Banc de Temps de Lleida s’adhereix a l’aturada general convocada a Catalunya avui 3 d’octubre, com a mostra de repulsa de l’ús desmesurat de la força que cossos policials van fer servir el darrer diumenge a la nostra ciutat i arreu.

Ens solidaritzem amb tots els ciutadans que ahir vam viure amb por i angoixa REAL, amb els que van patir agressions, ferides, maltractaments i amenaces, i amb tots els que van contribuir a donar respostes no-violentes.

Més enllà de discussions sobre legalitats i legitimitats, sentiments nacionalistes i opinions diverses, reclamem que prevalgui la pau, la llibertat d’expressió, la convivència i la serenor.
Des del Banc de Temps seguirem treballant per a que tothom es senti inclòs i benvingut en la nostra comunitat, tingui la nacionalitat i les conviccions polítiques que tingui. La diversitat, viscuda des del respecte a l’altre, és fonamental en la nostra associació, de la mateixa manera que ho és en la nostra societat. La pau social, les bones relacions de convivència i d’amistat que existeixen a Catalunya, independentment d’ideologies polítiques, no les podem perdre.

En aquests dies especialment…serenor i molta PAU.

El taller de costura que havia de començar avui s’ajorna a dimarts vinent. Encara podeu apuntar-vos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s